Gyakran ismételt kérdések

Webáruházunk különleges kései a legnagyobb igényesség jegyében készülnek. A megfelelő kések növelik a munka gördülékenységét, és hosszú ideig használhatók. A legjobb kések kiválasztása ugyanakkor nehéz feladat, ezért fontosnak tartjuk, hogy minden lehetséges információt megosszunk vásárlóinkkal, segítve helyes döntést hozni. Olvassa el a leggyakrabban ismételt kérdéseket késeinkről, valamint egyéb termékeinkről, és ha egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen minket bizalommal!

 Hány forinttól ingyenes a kiszállítás?

A szállítási költség ingyenes, amennyiben a leadott rendelés összértéke legalább 30.000 forint.

A rendelés leadása automatikusan sikeres vásárlást jelent?

A rendelés leadása után visszaigazoló emailt küldünk a rendelés sikerességéről, illetve a szállítás részleteiről.

Milyen szállítási lehetőségek vannak?

Webshopunk egyedi kézműves termékeit futárral küldjük ki, és szállítjuk házhoz.

Milyen fizetési módok vannak?

Fizetésre előre utalással, illetve utánvéttel is lehetőség van.

Az oldalon található képek megfelelnek a valóságnak?

Az oldalunkon található összes fénykép saját termékeinkről készült valós kép, melyek mindegyike megfelel a valóságnak.

A képeken szereplő zsebkések egyedi mintával is rendelhetőek?

Webshopunk óriási kínálatában mindenki megtalálhatja a legszebb, különleges kialakítású késeket, ám külön megbeszélés szerint lehetőség lehet egyedi minták készítésére is.

Mennyire időtállóak a zsebkések?

Webshopunk kései a legjobb minőségű rozsdamentes acélból és egyéb alapanyagokból készülnek, így hosszú évtizedekig hű társai lehetnek tulajdonosuknak, de megfelelő karbantartással akár még annál tovább is.

Hogyan tisztíthatóak a zsebkések?

A zsebkések minőségének megőrzése érdekében érdemes néhány dologra odafigyelni a tisztítás tekintetében. Nem tanácsos mosogatógépben vagy mosogatószer használatával tisztítani, érdemesebb vizes szivaccsal letörölni, törlőkendővel megszárítani, és pormentes, nedvességtől védett fiókban tárolni őket.

Mi a különbség a konyhakés, a séfkés és a hentes kés között?

A konyhakések, a séfkések és a hentes kések közötti legfőbb különbség, hogy a hentes kések vastagabb (2,5mm) míg a konyhakések vékonyabb (1,5mm) vastagságú acélból készülnek. Webáruházunk konyhakései  tökéletesek otthoni főzéshez, azonban az egész napos munkát igénylő éttermi vagy hentesmunkához érdemes professzionális hentes késeket és séfkéseket választani.

Kell bármilyen engedély a vadászbicskához?

A vadászkés birtoklása nem engedélyköteles, azonban a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet szerint azokat a késeket, melyek szúróhosszúsága vagy vágóéle meghaladja a 8 cm-t, tilos közterületre, nyilvános helyre, illetve tömegközlekedési eszközre vinni.

Tartalmaz allergént az ásványi ékszer?

Az ásványi ékszerek nem tartalmaznak allergént, így bárki biztonsággal viselheti őket.