Bőráru

A kiválasztott zsebkés gazdájának lenni öröm és büszkeség, ugyanakkor felelősség is, hiszen a karbantartása mellett gondoskodni kell a megfelelő elhelyezéséről is. Ha a bicska valahol pőrén kallódik, könnyebben sérül, és hamarabb nyomot hagy rajta az idő.

Egy elegáns zsebkés hasonlóan ízléses csomagolást igényel, így ideális választás a valódi bőrből készült, sima vagy díszített bicskatok. Webshopunkban különböző méretű és formájú tokok közül választhatja ki a bicskájához illőt. A marhabőr szavatolja a tartósságot. A puritánabb ízlésű vásárlóink számára a díszítés nélküli darabokat, míg modernebb stílusú vevőinknek inkább a mintás darabokat ajánljuk.

A bicskatokokon kívül még szintén minőségi marhabőrből készült aggatékok közül lehet válogatni, de gazdáját keresi elegáns hatású és díszes megjelenésű vadásztőr tokunk is.

Zsebkés születésnapra vagy más jeles alkalomra

Egy igényes kialakítású, kézi megmunkálással készült zsebkés ajándéknak is remek választás. Ha szeretteink vagy közeli ismerőseink körében akad olyan, akiről biztosan tudjuk, nagy becsben tartana és értékelne egy bicskát, érdemes a következő jeles alkalommal meglepnünk eggyel. A meglepetés akkor lesz teljes, ha nem csak magát a zsebkést adjuk ajándékba, de egy hozzá tökéletesen illő, valódi bőrből készült tokot is.

Ha így teszünk, már a díszes csomagolással sem kell bajlódnunk, mert egy ízléses bőrtok már önmagában is ezt a hatást kelti. De nem csak mutatós, praktikus ötlet is a kiválasztott zsebkéshez tokot ajándékozni. Ha azt szeretnénk, hogy az imádott bicska sokáig szolgálja gazdáját, érdemes annak megfelelő tárolására is gondolnunk.

Webshopunkon többféle méretben, formában, díszítéssel talál igazi marhabőrből készült bicskatokokat. Készkészítőként segíthetek megtalálni az ideális bicskát is, amivel garantáltan örömet okozhat – forduljon hozzám bizalommal!